Aktivitetstæpper til børn

Der findes mere end 35.000 forskellige resultater i Google, når du søger på "Aktivitetstæppe". Det er for mange - derfor har vi samlet alt du skal vide her på siden.

Udvalgte produkter

HABA Aktivitetstæppe regnbuen

I stedet for en regulær flad tæppe, giver aktivitetsmåtten fra HABA barnet muligheden for at ligge lidt ekstra komfortabelt. Den lille hældning holder desuden barnet på plads, så han eller hun ikke vender sig om på maven, hvor der ikke er noget legetøj at lege med.

Se prisen her

Skip Hop - Aktivitetstæppe til baby - Tree Top Friends

Dette aktivitetstæppe fra Tree Top Friends er et super stykke legetøj med søde ugler og egern samt et farverigt tæppe, som vi er sikre på, at dit barn vil elske.

Se prisen her

Skip Hop - Aktivitetstæppe til baby - ugle

Vi er nødt til også at inkludere dette aktivitetstæppe fra Skip Hop, da det lige som det andet tæppe, er af høj kvalitet med søde bamser, som vi er sikre på, at dit barn vil elske at lege med.

Se prisen her

MOULIN ROTY AKTIVITETSSTATIV I TRÆ

Super fint aktivitetsstativ til jer der allerede har et tæppe eller en anden form for underlag.

Se prisen her

Franck & Fischer aktivitetstæppe

Fint polstret aktivitetstæppe med en kant i venlige og glade farver. Barnet har mulighed for at undersøge de forskellige motivers opbygning såsom elefantens elastiske snabel og træet grene.

Se prisen her

Et aktivitetstæppe til børn er perfekt til at stimulere børnenes sanser på en underholdende måde. Det kan dog være svært at finde et aktivitetstæppe, som passer perfekt til din baby.

Laver du en søgning på Google på “aktivitetstæpper”, finder du mere end 35.000 forskellige søgeresultater - det er virkelig mange! Derfor giver vi dig her nogle redskaber og argumenter til, at vurdere om aktivitetstæppe er noget for jer.

Hvad er et aktivitetstæppe?

Et aktivitetstæppe er et solidt og robust legetæppe til børn, hvor der som regel er et par bøjler gående fra hjørne til hjørne, hvor der hænger noget legetøj til børnene i.

Er I nybagte forældre, kræver babyen rigtig meget opmærksomhed, og lige netop derfor er et aktivitetstæppe perfekt, da det drager din babys opmærksomhed til sig, så I hurtigt kan få lavet det I skal have lavet.

Et aktivitetstæppe øger din babys sanser og motorik

En af de største udviklingsbehov, som din baby har, er at bevæge sig rundt - noget som babyen ikke har haft så stor mulighed inde i sin moders mave. Friheden som babyen har ved at ligge på et aktivitetstæppe (som skal ligge fladt på gulvet), er enorm i forhold til tidligere.

Leg hos de mindste børn har en dominerende rolle ift. barnets grundlæggende måde at handle og agere på. Det ses jævnligt i diverse artikler, at legen i barnets opvækst har en direkte påvirkning på, i hvor høj grad dit barn bliver kreativ og fremadrettet kan fremme sin egen evne til at være innovativ.

For børn ELSKER at lege og særligt med deres venner. Der er ikke så meget andet at sige, at børn og især de mindste børn har leg som deres foretrukne aktivitet. Når børn leger, gør de sig erfaringer om hvordan deres krop fungerer, hvad den kan gøre og hvad alle de andre finurlige genstande er, og hvad de kan gøre osv. osv.

Den kropslige udfoldelse

En af de primære ting, som din baby får ud af at lege på et aktivitetstæppe er, at han/hun drager sig nogle kropslige erfaringer fra den direkte udfoldelse af de sanselige kræfter. Hele den her direkte udfoldelse af de sanselige kræfter, kommer i form af en kreativ proces, som forskerne definerer som et samspil mellem overskridelseskrafter og beslutningsevnen.

I dit barns første leveår, er den dominerende leg den sanselige leg, hvor barnets sanselige kræfter kommer direkte til udfoldelse i takt med, at barnet leger med sit legetøj, sin legeklud og måske endda også mors eller fars hår.

Senere hen bliver der naturligvis bygget på i form af tegne og male, fangeleg, gemmeleg, klatre og mange andre former for leg.

Nyeste artikler
Opret bruger
Nyeste debatsvar
Populært legetøj
Nyeste debatindlæg