Dåbsgaver til børn

Mangler du inspiration til dåbsgaver? Vi har samlet en liste over de mest populære barnedåbsgaver samt lavet en liste til dig, der mangler barnedåbsønsker. Listen indeholder legetøj og ting til børneværelset samt anderledes og sjove dåbsgaver.

Udvalgte produkter

Moulin Roty Aktivitetsstativ

Aktivitetsstativ fra Moulin Roty er perfekt som underholdning til babyen, der gerne vil ligge på gulvet og lege. Dåbsgaven er et genialt stykke legetøj til barnet, da den både underholder barnet og på samme tid kan aflaste forældrene.

Alder: Fra 0 år

Se prisen her

Gåvogn fra Hape Wonder

En gåvogn fra Hape Wonder er både et sjovt legetøj til barnet samt god til at hjælpe barnet med at tage de første skridt. Der er rig mulighed for barnet til at putte bamser og andet legetøj i gåvognen, så de kan komme med på tur i den store og forunderlige verden.

Se prisen her

Værktøjskasse fra Magni FSC

Er den lille fyr en handyman, eller er faderen måske aktiv som tømrer eller snedker, kunne et værktøjskasse fra Magni FSC godt være den perfekte dåbsgave. Værktøjskassen er i hvert fald det perfekte startersæt. Værktøjskassen indeholder med skruetrækker, en hammer, en tang, 2 plader og tre skruer i hver deres størrelse.
Se prisen her

Trækdyr i forskellige farver

Trækdyret fra Smallstuff er en sød gave til de mindste børn, som godt kan lide at gå med et stykke legetøj i snor. "Trækhunden" er både god at lege med og vil være med til at træne barnet moterik.

Udover at trækdyret er et sjovt stykke legetøj for de mindste, er dette også et stykke legetøj, som pryder hjemmet med sit behagelig udseende.

Se prisen her

Krea rød dukkevogn

Klassisk trækdukkevogn fra Krea, perfekt til hende, der gerne vil gå rundt med sine dukker i en pæn dukkevogn.

Se prisen her

HVAD VIL DU VÆRE NÅR DU BLIVER STOR?

Hvad vil du være når du bliver stor, er en skøn bog med 365 spørgsmål samt 3 rubrikker til barnet svar. Denne dåbsgave er både underholdende for barnet mens den bliver lavet, men også rigtig sjov at tage frem i løbet af barnets liv.

Se prisen her

Aktivitetetshave fra Vilac

Aktivitetshaven fra Vilac er til barnet, der stadig mangler at lære de første tal at kende. På aktivitetshaven er det muligt at tælle grøntsager, dreje på gugle og frugter i træet samt samle radisser.

Se prisen her

Dåbsgaver til drenge og piger

Står du i den herlige situation, at du er blevet inviteret med til at fejre et familiemedlems eller bekends barns barnedåb, så har du muligheden for, at give barnet og forældrene et minde for livet.

Det kan være svært at finde en personlig dåbsgave til den den nydøbte. Vi har samlet en liste med dåbsgaver, som vi tænker og tror, at du på den ene eller anden måde vil synes om.

På listen finder du både gaveideer til dig, som skal ud og købe en dåbsgave, og til jer, som står og mangler barnedåbsønsker.

Legetøj i dåbsgave

Børn elsker legetøj og er naturligvis en ideel barnedåbsgave til et barn. Legetøj kommer i rigtig mange forskellige farver og former, så der er rig mulighed for at finde et stykke legetøj, som du tænker, vil passe perfekt til barnet.

Andre dåbsgaver

 1. Fisher Price Hunden
 2. Billeder til børneværelset
 3. Puky 3-hjulet cykel
 4. H.C. Andersens samlede værker
 5. Eventyrbøger
 6. En personlig dåbsbog
 7. Gavekort til fotograf
 8. Barnets bog: Alfabetdyr
 9. Penge til børneopsparing
 10. Sparebøsse med gravering
 11. Fotorammer & album
 12. Babytøj
 13. Gips aftryk af hånd og fod

De lidt dyrere dåbsgaver

 1. Kay Bojesen figurer
 2. En personlig dåbsbog
 3. Mange penge til børneopsparingen (mest bedsteforældre)

Inspiration til jeres barnedåbsønsker

Vi ved, at det kan være svært, at finde på den perfekte dåbsgave, som du ved din familie og venner har råd til, og som på samme tid er noget I rent faktisk kan bruge. For hvad mangler I? Hvor lang tid skal dåbsgaven kunne bruges? Skal det være noget helt andet end en dåbsgave, og måske en form for leg/underholdning til senere?

Den alternative dåbsgave

Vi har været med til en del dåbsfester, og af og til dukker der sig en perfekt dåbsgave op, som bare må og skal deles med andre.

En kiste med beskeder til konfirmationen

Hvis du er nået så langt som hertil i indlægget, håber vi, at du vil læse lidt videre. For den her idé er altså rigtig god (hvis du spørger os). Du kan til barnedåben have en kuffert med samt en masse små stykker papir og blyanter eller kuglepinde. Bed gæsterne til barnedåben om at skrive en hilsen, nogle gode råd eller inviter den kommende konfirmand på en eller anden hyggelig ting (ja, vi ved godt at det er mange år ude i fremtiden).

Når drengen eller pigen senere skal konfirmeres, kan forældrene tage denne dåbsgave frem, og begynde at læse de mange tips, tricks, invitationer og hilsner op for konfirmanden.

Nogle af hilsnerne vil helt sikkert være sjovere for jer end for konfirmanden - men det er ikke desto mindre en virkelig sjov og værdigivende dåbsgave.

Nyeste artikler
Opret bruger
Nyeste debatsvar
Populært legetøj
Nyeste debatindlæg