Havetrampolin

Trampoliner i haven er populære som aldrig før, og ses efterhånden i rigtig mange steder. Hvem elsker ikke at hoppe rundt på en trampolin i godt vejr?

Udvalgte Havetrampolin

Rektangulær havetrampolin til nedgravning
Se prisen her
Berg Elite med sikkerhedsnet
Se prisen her
Berg Talent trampolin til nedgravning
Se prisen her
Berg Favorit trampolin til nedgravning
Se prisen her
Rund Berg Talent trampolin til nedgravning
Se prisen her
Berg Talent trampolin til nedgravning med komfort sikkerhedsnet
Se prisen her

Netbutikker der sælger Havetrampolin

9,2 via TrustPilot
MMaction.dk
MMaction sælger både legetøj og gadgets til alle aldre. MMaction har eksisteret siden 2002 og tilbyder gratis afhentning i Slagelse
 • Fragt: 40 kr
 • Leveringstid: 1 hverdage
 • E-mærket
9,2 via TrustPilot
Je-Bo
Je-Bo sælger primært STORT legetøj. Havetrampoliner, Trækvogne, Legehuse og meget mere. Sender gratis ved over 3500 kr.
 • Fragt: 75 kr
 • Leveringstid: 5 hverdage
 • Fri fragt ved: 3500 kr
 • E-mærket
8,0 via TrustPilot
Toys R us
En af verdens største legetøjskæder kræver ikke videre forklaring. ToyRus har økonimiske problemer i USA, men ikke i Danmark
 • Fragt: Ukendt
 • Leveringstid: 4 hverdage
5,4 via TrustPilot
Bilka
En af Danmarks største varehusforretninger har størstedelen af udvalget online. Ofte store rabatter på kendte legetøjsmærker som f.eks LEGO
 • Fragt: 39 kr
 • Leveringstid: ukendt
 • Fri fragt ved: 1000 kr
 • E-mærket
0,0 via TrustPilot
BilligTrampolin.dk
Ligesom navnet antyder sælger Billig Trampoliner primært trampoliner til haven. Feks nedgravede trampoliner og på ben.
 • Fragt: 249 kr
 • Leveringstid: Ukendt

Når først at foråret står for døren, begynder trampolinerne rigtig at komme til deres ret. Det er efterhånden ikke ualmindeligt at se en trampolin i baghaven hos familien Danmark. De yngre såvel som ældre medlemmer af familien har stor glæde af trampolinen.

trampolin til børn

Trampoliner findes i mange forskellige varianter og størrelser. Heldigvis for det, da vi alle har forskellige ønsker og behov til vores trampolin. Der findes eksempelvis små trampoliner til børn helt ned til 2 år. Det anbefales, at børn er 2 år inden at de begynder at lege og hoppe rundt på en trampolin.

Er børnene ældre end 2 år - måske 7 år, kan det godt være, at I skal overveje en lidt større model, der giver lidt flere muligheder ift. at brede sig og hvor højt det er muligt at hoppe. Der skal alligevel lidt højde på, før at det er muligt at lave en saltomortale

Trampoliner er populære som aldrig før

En af årsagerne til, at trampoliner vil være populære både i dag, i morgen og om fem år er, at de giver børn uanset alder uendelig mange timers sjov i haven sammen med søskende og venner.

At bruge sin eftermiddag i haven på en havetrampolin giver både motion og frigiver endorfiner til hjernen, så vi kan føle os glade og tilfredse.

5 ting du skal holde i mente, når I skal købe en trampolin til jeres børn

 1. Skal trampolinen stå indenfor eller udenfor?
 2. Skal trampolinen kunne holde til at blive gravet ned i haven?
 3. Hvor meget plads har i?
 4. Hvilket prisleje tænker i, at trampolinen må ligge i?
 5. Er børnene øvede springere eller helt nye på en trampolin?

Nedgravede havetrampoliner

Det er muligt at købe en trampolin, som egner sig til, at blive gravet ned i haven. En nedgravet havetrampolin har dén fordel, at hvis børnene skulle miste balancen og hoppe ved siden af trampolinen, falder de ikk en ekstra meter eller halvanden ned fra trampolinen.

Et nedgravet trampolin til haven kræver naturligvis, at I gravet et hul til benene i en højde som gør, at trampolinen kommer ender med at stå i den ønskede højde. De fleste bliver gravet så langt ned, at de trampolinen er i niveau med græsplænen.

En anden fordel ved en nedgravet trampolin er, at trampolinen ikke er så udsat for at flyve væk eller vælte når vejret viser sig fra sin lidt vildere side.

Trampoliner til de helt små børn

Der findes trampoliner til børn i alle aldre. Vi nævnte tidligere, at det anbefales, at børn under 2 år ikke leger på en trampolin. Det blev skrevet med forbehold for, at en trampolin ofte associeres som leg for de lidt større børn.

Eksempler på trampoliner til de mindste er Thomas Tog trampolin og Gurli Gris trampolinen, hvor det er muligt for barnet at holde fast i en håndtag mens han/hun hopper på trampolinen.

Det anbefales, at børn helt ned til 5 år helst skal have en voksen med på trampolinen eller i hvert fald i nærheden af trampolinen. Er barnet øvet springer, er det givetvis op til jer at vurdere, om barnet godt kan klare sig selv på trampolinen