10 Bedste legetøjstraktorer fra Bruder

Bruder legetøj og især Bruder traktorer er rigtig populære hos børn. Det er nemt at forstå hvorfor. Bruder traktoren ligner de rigtige traktorer på en prik. Alle andre mærker simpelthen kun ved siden af når det kommer til kvalitet og legeglæden.

Udvalgte produkter

Bruder New Holland Traktor

New Holland traktoren er den eneste Bruder traktor vi kan finde i Blå - Det lyder ikke som en unik egenskab, men vi ved alle godt at børn kan have en forestilling om hvilken farve traktoren skal have på forhånd

Bruder advarer mod at børn under 3 år leger med deres traktorer

Se prisen her

Bruger Massey Ferguson Traktor med frontlæsser

Den populære og prisvindende Massey Ferguson traktor, påmonteret med en fuldt fungerende frontlæsser - der er også kan afmonteres.

Børn under 3 år bør ikke lege med denne bruder traktor

Se prisen her

Bruder John Deere Traktor Med Tvillingehjul

Den super populære grønne John Deere traktor, men med tvillingehjul der medfølger.

Børn under 3 år, bør ikke lege med bruder legetøj

Se prisen her

Bruder Case IH Optum Traktor

Bruder Case IH Optum 300 CVX Traktor i Rød, kommer med en aftagelig frontvægt. Forhjul der kan styres, som de andre brudertraktorer og hjul der kan aftmonteres nemt.

Moterhjelmen kan åbnes og den er ligesom de fleste Bruder traktorer kompatibel med deres "bworld" figurer

Bruder anbefaler ikke at børn under 3 år leger med deres traktorer, der er farer for at blive kvalt i små dele

Se prisen her

Bruder Massey Ferguson Traktor

Udover at have vundet, årets maskine 2012 i kategorien, premium traktorer fra 180 til 260 hestekræfter i tyskland, har Massey Ferguson traktoren vundet mange andre priser. Det er derfor en super populær traktor, som derfor kan ses mange steder i "virkeligheden". - Det er ofte et tegn på at den er populær for børn, især hvis de allerede har set den i "virkeligheden".

Motorhjelmen kan åbnes, frontvægten kan tages af, der er træk som kan højdejusteres, man kan udskifte dæk til twin hjul.

Bruder advarer at børn under 3 bruger denne. Der er kvælefarer og små dele der følger med.

Se prisen her

Bruder JCB Rendegraver

JCB Rendegraveren fra Bruder er jo egentlig ikke en landbrugstraktor ligesom de andre på listen. Men er trods alt en af de bedre sælgende traktorer i Bruders sortiment

Rendegraveren har stabiliseringsben der kan trækkes ud bagved, så den ikke kan "køre" imens den graver

Bruder anbefaler at børn er over 3 år før de leger med denne og advarer mod at børn under 3 år kan få løsdele galt i halsen

Se prisen her

Bruder John Deere Traktor

Klassisk gørn John Deere Traktor fra Bruder. Lige netop denne model er blevet produceret siden 2004 og er en af de mest sælgende traktorer.

Vi har selv denne traktor og jeg vil nok personligt forbinde denne traktor- med at være "en standard" eller "en normal" traktor

Bruder advarer mod at børn under 3 år leger med deres traktorer

Se prisen her

Bruder Claas Atles Traktor

Traktor fra samme mærke som mejetærskeren nederst, Claas, som er ejet af Renault koncernen.

Kommer med off-road for-aksel der kan tippe og kører på f.eks store sten og holde styrehuset plant.

Bonus: Der kan eftermonteres tvillinge-hjul , hvis man vil lege med dobbelt hjul

Bruer advarer imod alt leg med traktoren for børn under 3 år og anbefaler til børn over 4 år.

Se prisen her

Bruder Fendt Vario Traktor

Grøn fedt vario traktor med en motorhjelm der kan åbnes. Dørene kan åbnes op og der medfølger et "torv-træk" eller en plov man kan sætte på istedet for front-vægten.

Traktoren egner sig ligesom det meste andet Bruder, bedst fra 4 år og opefter - har dog ikke en advarsel på hjemmesiden.

Bonus: hjulene kan skrues af og på.

Traktoren har modtaget en Award i Tyskland, Spiel Gut Award, som må betyde noget med at den er sjov at lege med.

Se prisen her

Bruder Claas Terra Trac Mejetærsker

Hvad tæller som traktor? I min søns traktor-bog finder jeg også en mejetærsker, så jeg tænker at den her godt må være med på listen. Jeg kan huske den her mejetærsker som dreng, en 1:16 kopi af Claas Terra Trac.

Dette er en stensikker vinder hos alle drengebørn - Dette er den "Rigtige" mejetærsker. Så hvis du ser mejetærsker på en ønskeliste, så er det helt 100% den her

De advarer mod at små børn under 4 år bruger dette legetøj, da der er fare for at blive kvalt i små dele

Se prisen her

Hvad er Bruder?

Bruder legetøj er et tysk firma der skaber legetøj, som ligner de originale maskiner tættere end noget andet mærke. Det er tysk perfektion i højsædet. Bruder har lavet legetøjslastbiler i næsten 100 år og alt selskabets legetøj bliver lavet på en lille familieejet fabrik i tyskland – Det er tysk kvalitet

Ikke for børn under 3 år

Vi har selv lavet fejlen at give efter og købe en Bruder Traktor da min søn var under 3 år. - Det betyder nu at den må stå øverst på en hylde, hvor han ikke selv kan nå den. Vi bruger den kun under opsyn.

Bruder Traktorer bør ikke bruges af børn under 3 år. Den advarsel udsteder Bruder på alt deres legetøj.

Forbløffende kvalitet og detaljer

Nu ved jeg ikke om du har set nogle af det legetøj Bruder laver i virkeligheden. Maskinerne er så detaljeret at alle bliver imponeret. Nu har vi selv legetøj fra Bruder i familien - noget har vi købt brugt og noget har vi fået fra helt nyt. Lad mig bare sige det, som det er, en brugt Bruder lastbil kan godt holde til at køre ud over kanten på køkkenbordet - gentagende gange. Der er tit nogle helt små dele, som man kan pille af og det er selvfølgelig heller ikke de aller mindste børn der skal lege med Bruder.

Legeglæden holder længe

Når vi køber legetøj i dag, så er vi meget bevidst om hvor længe børnene kan få glæde af legetøjet. En Bruder traktor til 600 kr kan skabe legeglæde mange år frem, og kan faktisk sælges brugt når barnet vokser fra sit legetøj - Det er faktisk billigere end at købe noget billigt pjat, som enten går i stykker eller kun kan leges med i meget kort tid

Af samme grund som du vælger Lego/Duplo til dine børn, kan du vælge Bruder, som mærke, når du køber lastbiler eller traktorer. Det -er- bare bedre!

Reklamefilm, sådan bliver bruder lavet

Det er en lidt gammel reklame film, men i filmen kan du se mere om hvordan de starter på computeren - og helt til hvordan traktoren til sidst bliver samlet

Udover vores liste, kan du også se meget mere Bruder legetøj på f.eks Eurotoys

Hvis du gerne vil vide mere om Bruder så kan du besøge den officielle hjemmeside her - De skriver blandt andet på produkterne, hvornår de kan tages i brug - fra hvilken alder.

Nyeste artikler
Opret bruger
Nyeste debatsvar
Populært legetøj
Nyeste debatindlæg