NERF Guns

NERF guns er skumskydevåben med en utrolig rækkevidde, som giver børnene spændende muligheder for, at lege med søskende og venner. Børn har altid leget politi og røvere, og nu er det blevet endnu mere populært med NERF guns

Udvalgte NERF Guns

Nerf N-Strike Elite Stockade Blaster
Se prisen her
NERF N-Strike Elite Modulus ESC-10 blaster
Se prisen her
NERF N-Strike Elite Disruptor blaster
Se prisen her
NERF N-Strike Elite Modulus Tri-Strike blaster
Se prisen her
NERF N-Strike Mega Twinshock blaster
Se prisen her
NERF N-Strike Elite Stryfe blaster
Se prisen her
NERF Elite AccuStrike RaptorStrike blaster
Se prisen her
Nerf N-Strike Elite Rapidstrike CS-18
Se prisen her
NERF Elite Hip Holster
Se prisen her
NERF Skudsikker vest
Se prisen her
NERF N-Strike bue med lys
Se prisen her
NERF N-Strike Mega Mastodon
Se prisen her

NERF på arbejdet

NERF Zombie Strike

Netbutikker der sælger NERF Guns

9,7 via TrustPilot
Leg Billigt
billigleg er startet og ejet af Maj-Brit og Lars og har fokus på at sælge kvalitetslegetøj.
 • Fragt: 20 kr
 • Leveringstid: 2 hverdage
 • Fri fragt ved: 750 kr
 • E-mærket
9,6 via TrustPilot
Legeland.dk
Legeland er startet som en fysisk butik der har eksisteret i over 40 år. Sælger mærkevarer som Lego, Hot Wheels, Brio mfl.
 • Fragt: 39 kr
 • Leveringstid: 2 hverdage
 • E-mærket
9,1 via TrustPilot
Coolshop
Coolshop er en kæmpe alt-mulig butik der sælger ti-tusindevis af varer. Coolshop er også en markedsplads, når du køber hos Coolshop kan det godt være det er en anden forhandler din ordre lander hos.
 • Gratis fragt
 • Leveringstid: 1 hverdage
8,4 via TrustPilot
Legekæden
Legekæden er en af de kendte store legetøjsbrands. I dag er der 30 butikker og kæden har eksisteret over 30 år.
 • Fragt: 35 kr
 • Leveringstid: 3 hverdage
 • Fri fragt ved: 500 kr
8,0 via TrustPilot
Toys R us
En af verdens største legetøjskæder kræver ikke videre forklaring. ToyRus har økonimiske problemer i USA, men ikke i Danmark
 • Fragt: Ukendt
 • Leveringstid: 4 hverdage
7,5 via TrustPilot
Fætter BR
Ved du hvad det bedste er, legetøj fra BR.
 • Fragt: Ukendt
 • Leveringstid: 3 hverdage
 • Fri fragt ved: 599 kr
7,4 via TrustPilot
Jollyroom
Jollyroom er en kæmpe webshop med legetøj, babyudstyr, sko og barnevogne. Sælger bandt andet Star Wars, Brio, Nerf og Lego
 • Fragt: 49 kr
 • Leveringstid: 4 hverdage
5,4 via TrustPilot
Bilka
En af Danmarks største varehusforretninger har størstedelen af udvalget online. Ofte store rabatter på kendte legetøjsmærker som f.eks LEGO
 • Fragt: 39 kr
 • Leveringstid: ukendt
 • Fri fragt ved: 1000 kr
 • E-mærket

NERF guns til børn i alle aldre

NERF guns er skumskydevåben med en utrolig rækkevidde, som giver børnene spændende muligheder for, at lege med søskende og venner.

Børn har altid leget politi og røvere, og nu er det blevet endnu mere populært med NERF guns, også kaldet skumblastere. Upåagtet af hvad vi mener om skydevåben, så står NERF guns bare højt på børnenes ønskeliste.

Det er vigtigt at påpege, at den anbefalede alder er minimum 6 år.

Hvad står NERF for?

NERF står for Non-Expanding-Recreational-Foam, og et skydelegetøj til børn i alle aldre. Ammunitionen som NERF guns skyder med, er udelukkende lavet af skum, hvilket sikrer at børnene kan lege uden at komme til skade. Vigtigt at bemærke er, at NERF guns ikke skyder så hårdt at en rude eksempelvis vil kunne knuses ved et fejlskud.

NERF guns kommer både som håndpistoler, armbrøst og riffel, så uanset hvad børnene foretrækker, er der noget til deres stil. Kendetegnet på en NERF gun er deres farverige design, som gør dem nemme at genkende. Udover de forskellige slags våben og farver, kommer NERF guns med en lang række af funktioner og skudvidde. Det er derfor vigtigt, at I som forældre, tager jer tid til at vurdere, hvor langt skydelegetøjet skal kunne skyde.

NERF gun ammunition

Ammunitionen til børnenes NERF gun består udelukkende af solidt og svampet skum, som gør det nemt for skummet at flyve hurtigt gennem luften. NERF guns kan bruges til mange forskellige slags aktiviteter som politi og røvere, målskydning og de populære kampe mod zombier.

Til målskydningen bruges NERF ammunition med sugekopper, så der ikke bliver alt for mange skænderier om hvorvidt kuglen sad i bullseye eller ved siden af skiven.

NERF skumpatroner kan både købes sammen med skydevåbene og som tilkøb. Prøv så vidt muligt at købe godt ind af ammunition til børnene, da det er træls at løbe tør for ammunition under de hektiske kampe.

NERF bue og armbrøst

Hvis dit barn ikke er så meget for skydevåben, er det også muligt at købe NERF bue og armbrøst, som skyder med den samme slags skumpatroner som håndpistolerne og riflerne.

NERF vest

Det er også muligt at købe en skudsikker vest til børnene, så de kan være lidt bedre rustet, når de skal i kamp mod søskende og venner. Vesten kan udover at fungere som beskyttelse for overkroppen, holde ekstra skumpatroner og give børnene et rigtig sejt udseende. Hele oplevelse bliver i hvert fald dét federe, når man også ser sej ud.

Der findes flere forskellige NERF veste, som klæder selv den sødeste lille kriger. Vesten som ses på billedet nedenfor er fundet hos Coolshop, og indeholder ammunition og Quick Reload Clips, så soldaten har noget ekstra ammunition, hvis han skulle løbe tør under en skudduel.

Ideelt til udendørs leg

Det siger lidt sig selv. NERF guns er ideelle til at skyde vildt omkring sig med - dog kan det det godt være lidt af et prøve for huset, da skumgummiet godt kan ramme vaser, billeder og andre ting i hjemmet, som helst ikke skal gå i stykker.

Heldigvis for jer, er NERF guns perfekte til udendørs leg. Så når børnene har lyst til at tage et spil NERF, er der rig mulighed for at gøre det udenfor - helst i godt vejr. Skumpatronerne er som oftest orange, hvilket gør dem letgenkendelig rundt omkring på græsset og i sneen.

NERF vandpistoler

Er det blevet et rigtigt sommervejr, er det muligt at købe en NERF Super Soaker eller blot en udvidelse til de NERF guns børnene allerede har, så de kan bruges til vandkrig. NERF vandpistoler kan give mange timers sjov og leg for både børn og voksne.

NERF kan skyde overraskende langt, så selvom at banen som der spilles på, er forholdsvis stor, er det stadig muligt at ramme hinanden på lang afstand.

Uanset hvilken form for leg, børnene gerne vil lege, er der i hvert fald rig mulighed for sjov og underholdning for børn ældre end 6 år.

Kunne det ikke være meget sjovt at skyde efter mål med børnene på en våd regnvejrsdag, frem for at sidde og se en film på sofaen, som I har gjort så mange gange før? Skumpatronerne med sugekopper, er i hvert fald ideelle til dette formål - hvor I både kan skyde på NERF skydeskiver eller på et vindue.

Hvorfor er NERF guns så populære?

Det har vi også spurgt os selv om. Vores bud er, at kombinationen af farver og hvad vi vil kalde for "forholdsvis vild leg", har gjort børnene ellevilde med produkterne. Vi kan i hvert fald godt sætte os ind i, hvordan det er at kaste sig rundt med et skydevåben, mens skumgummikuglerne flyver over ørerne.

Der er mulighed for mange timers sjov leg med familie og venner - priserne på NERF guns er ikke afsindig høje, så længe at du blot kigger rundt omkring på nogle af de webshops vi har nævnt ovenfor.

Vær konsekvent hvad angår sikkerheden, når der leges med NERF guns

Først og fremmest skal det siges, at vi på ingen måde prøver at tage NERF guns ned, vi føler dog, at vi har en ansvar for, at gøre opmærksomme på, at kuglerne fra NERF guns kan forårsage alvorlige øjenskade.

Det er set før, at børn er kommet til skade ved leg med NERF guns såvel som ved så mange andre ting. Hvis ikke både I og jeres børn er påpasselige, når i leger med pistolerne, så kan I være uheldige at komme til at ramme hinanden et forkert sted, som eksempelvis i øjet.

Lad være med sigte efter hovedet og for alt i verden øjnene

Hasbro selv, som ejer NERF, har selv meldt ud, at spillere skal lade være med at sigte efter øjnene eller ansigtet. Hasbro har naturligvis sørget for, at teste legetøjet utallige gange, for at sikre en så sikker leg som overhovedet muligt

Men som ved så mange andre ting, har man også selv en del af ansvaret. I kan som forældre forebygge mange uheldige situationer, ved at tale med jeres børn om sikkerhed og måske optale hvor sjovt det er skyde hinanden på numsen eller på benene frem for hovedet.

Beskyt øjnene med beskyttelsesbriller

Det kan være en god idé at bede jeres børn om at bruge beskyttelsesbriller, når de leger med NERF guns. Det kan i hvert fald være med at til at holde legens intensitet oppe samtidig med, at sikkerheden er på plads.

Det er ikke meget anderledes end hvis man er ude og lege med Paintball eller Soft Guns, hvor man har masker til at dække hele hovedet. Det giver også noget mere sjov og måske endda realisme, at man går og har dækket sig til med sikkerhedsudstyr.

NERF blasteren kan skyde 144 skud af på 30 sekunder

Det lyder som en løgnhistorie af høj kaliber, men det er faktisk sandt. Det er blevet testet hvor hurtigt NERF blasteren kan skyde alle sine 144 skud af, og det kunne den gøre på under 30 sekunder!

Vi har ikke selv haft æren af at teste NERF blasteren, men vi kan forestille os, at vildbassen har noget at byde ind med i en ildkamp. Se den blot nedenfor:

Det må være noget af det sjoveste at kunne fyrre så mange skud afsted på så kort tid. Vi kan forestille os, at det tager vejret fra både målskiven og skytten, da der oftest ikke er andet at gøre, end at overgive sig til latterkramperne i maven, når noget så sejt sker.

NERF blasteren kræver 4 AA-batterier og en upgradering

Hvis du gerne vil have muligheden for, at skyde så mange skud af på én gang, er du dog nødt til at upgradere NERF blasteren, da den som standard kun kan skyde 24 pile afsted. Ved at upgradere den med et Hail-Fire sæt, kan du gøre brug af hele NERF blasterens kapacitet.

NERF blasteren kræver 4 AA-batterier for at kunne køre.

Elite Hail-Fire Blaster har 2 aftrækkere

Det fede ved Hail-fire Blasteren er, at den har 2 aftrækkere. Den ene er udelukkende til at affyre skudene og den anden er til at sætte tempoet op, så den affyrer skudene hurtigere.

NERF Modules

Hvad er NERF Modules? Modules er ikke et modul, men en serie af skydevåben. Serien indeholder bl.a:

 • N-Strike Elite Modulus ESC-10
 • N-Strike Elite Modulus Regulator
 • N-Strike Elite Modulus Tri-Strike
 • N-Strike Elite Modulus Recon MKII
 • N-Strike Elite Modulus IonFire blaster
 • N-Strike Elite Modulus Long-Range
 • N-Strike Elite Modulus Flip Clip
 • N-Strike Elite Modulus Battlescout
 • N-Strike Elite Modulus Stealth Ops

... og mange flere.

NERF Zombie Strike

NERF Zombie Strike er serien af våben i temaet “zombie”. Skydevåbnene overlapper de andre serie N-Strike, N-Strike Elite, Vortex og Super Soaker. NERF Zombie Strike varierer sig hovedsageligt i farverne, hvor den typiske blå og orange er blevet udskiftet med en grøn zombie-farve.

Nogle af våbnene er egentlig bare en original NERF gun produceret med den nye farve - nogle af våbnene har stadig den originale series logo på sig.

NERF Zombie Strike våben

 • Zombie Strike Hammershot Blaster
 • Zombie Strike Clear Shot Blaster
 • Zombie Strike ZED Squad Longshot CS-12 Blaster
 • Zombie Strike Doominator Blaster
 • Zombie Strike Blaster - Dreadbolt Crossbow
 • Zombie Strike SlingFire Blaster
 • Zombie Strike Flipfury Blaster
 • Zombie Strike Crosscut Blaster
 • Zombie Strike Foam Wrench Axe
 • Zombie Strike Foam Machete
 • Zombie Strike Crosscut Blaster
 • Zombie Strike Revenge Contaminator Water Blaster
 • Super Soaker Zombie Strike Revenge Infector Water Blaster
 • Zombie Strike Doublestrike Blaster

NERF krig - Spilleregler og tips

Der findes ikke noget sjovere end at have en NERF krig med sine bedste venner og familie. Der er mange forskellige måder at have en NERF krig, og det er ikke sådan, at de våben I har, kun passer til en bestemt type krig

Helt almindelige NERF kamp

I den helt almindelige form for NERF kamp, kræves der faktisk ikke så meget andet end nogle meget simple regler.

 • Inddel deltagerne i 2 hold og bliv enige om, hvor mange gange man skal rammes, før at man er død.
 • Hvis I ikke er så mange spillere, kan alle-for-en også være en alternativ form for NERF krig.
 • Der vil helt sikkert være nogle af jer, som har et bedre våben en de andre, eller blot er en bedre skytte - derfor kan det være smart at aftale, at I efter hver kamp blander holdene, så der ikke konstant er lidt flow i fordelagtige hold at være på.

Mennesker mode Zombies

Især fordelagtigt hvis ikke I har nok våben til alle

Dette spil er specielt godt egnet til Zombie-serien af NURF guns (det kan naturligvis også spilles uden våben fra Zombie-serien).

 • Til at starte med laver i 2 hold.
 • Det hold, som er mennesker, får samtlige våben. Holdet med zombierne får ingen.
 • Når en deltager fra zombie-holdet rører en deltager fra mennesker-holdet, bliver denne til en zombie. Zombierne kan ikke bruge skydevåben uanset om de har et i hænderne eller ej.
 • Zombier har X antal liv, og for hver gang de bliver ramt, mister de et liv. Om zombierne skal have 2 eller 5 liv er op til jer. Det er forholdsvis hurtigt at skyde en langsomt-gående zombie.

Fang flaget (Capture the Flag)

Hvis du har prøvet at spille Paintball, så er det faktisk Capture the Flag i spiller. Formålet med legen er egentlig ret enkelt. Fang flaget og bring det med tilbage til jeres eget startpunkt, og I har vundet.

 • Inddel deltagerne i 2 hold
 • Placer et flag i hver “lejr” (spillet er sjovest, hvis I spiller på et åbent område, hvor der er noget at gemme sig bagved og det faktisk er muligt at ramme ved siden af)
 • Når en deltager bliver ramt, skal personen række armene op i vejret og gå tilbage til sin lejr
 • Den ramte person, skal tilbage i lejren tælle til 20 eller 30 sekunder, før at personen er med igen
 • Hvis fjenden får kæmpet sig ind i lejren, er det vigtigt at en skudt person, ikke begynder at skyde dem, selvom at de er ved at tage flaget og dermed vinde spillet (det kan skabe et kæmpe ramaskrig hvis ikke specielt denne regel bliver overholdt)

Forsvar fortet

Forsvar fortet er faktisk en rigtig sjov leg.

 • 1-2 personer gemmer sig bag noget dækning, mens fjenden så stille bevæger sig hen mod fortet.
 • Det handler for personen/personerne, der forsvarer fortet, om at forsvare sig så længe som muligt.
 • Spillet kan varer i alt fra 2 til 10 minutter afhængigt at antal af spiller og mængden af ammunition

Dette spil kræver som regel en del pile/kugler, da man hurtigt kan komme til at løbe tør, hvis en enkelt fjende kæmpe sig op, eller at man er ved at være helt oppe ved fortet.

NERF krig med flere hold

Alle ovenstående spil kan spilles som en krig med flere hold. Dette gør det lidt svære for de enkelte hold, da det kræver koordinering af angreb og forsvar over hele linjen.